Mette Nygård (55) fra Narvik er tilsatt som kommunalsjef for helse og omsorg i Vågan kommune. Hun og ektemannen har allerede fått seg leilighet i Svolvær.

Askim, Kristiansand og Svolvær konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2018

Er du utviklingsorientert og god med både mennesker og teknologi? Tydelig, inspirerende og motiverende? Da er det kanskje DEG Vågan kommune søker til jobben som kommunalsjef for helse og omsorg.

Krysset Storgata/Torggata er nå fylt igjen. I dette krysset gjenstår det å montere ny lyktestolpe utenfor bakeriet. Gravearbeidet pågår nå parallelt i Hans Egedes gate og Storgata. Storgata vil bli åpnet for trafikk i uke 5 og prosjektet skal ferdigstilles i løpet av februar.

Støttekontakt er et tilbud som gis til personer som trenger hjelp til å få en aktiv fritid eller komme ut av en isolert tilværelse. Støttekontakten tilbyr blant annet sosialt samvær etter behov og ledsagelse til ulike fritidsaktiviteter.