Et hittil ukjent coronavirus har forårsaket et pågående utbrudd av lungebetennelse i storbyen Wuhan i Hubei-provinsen i Kina. Utbruddet startet i desember 2019, og viruset ble identifisert av kinesiske helsemyndigheter 7. januar 2020. (SCh)

Våre nettsider inneholder store mengder informasjon om de kommunale tjenestene og det kan til tider være vanskelig å finne frem til den informasjonen du søker på en enkel og grei måte.

Vågan kommune hadde våren 2019 inngått en kontrakt med en entreprenør for å produsere og legge avløpsledningen i Storøyvalen. Avløpsledningen ble produsert og loddet ferdig i desember i fjor og var klar for å bli lagt i starten av januar i år. (SCh)

Vågan kommune sammen med Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) og Trygg Trafikk ønsker å sette fokus på Trafikkofrenes dag 22 januar.

Vågan kommune oppdaterer sin plan for trafikksikkerhet årlig. Kommunestyret i Vågan vedtok i 1998 for første gang at en slik plan skulle utarbeides også i vår kommune.

Vågan kommune mottok søndag melding om stor sneskredfare fra Fylkes-mannen i Nordland.

Søknadsfristen er 01.03.20, søknaden må sendes elektronisk.

På årets første dag sender fylkesmannen ut melding fra Meteorologisk institutt om kraftig vind i store deler av Nordland, også i Lofoten.

Vågan kommune i Lofoten har ledig Norges kanskje mest spennende rektorjobb. Ikke fordi utfordringene er så store, men fordi mulighetene er så mange. Den nye rektoren i Kabelvåg får forme skole og organisasjon fra bunnen; ny skole er under bygging.