I e-post og melding fra fylkesmannen meldes det tirsdag om mottatt melding fra NVE. SCh.

Nå er belte i buss-kampanjen i gang, og Statens vegvesen har lansert ny film som oppfordrer alle til å feste deg selv og de du er glad i! SCh.

Eiendomsskattelisten for Vågan kommune legges ut til offentlig gjennomsyn ved Servicetorget og på kommunens hjemmeside http://www.vagan.kommune.no

Fylkesmannen i Nordland har mottatt melding fra NVE med varsel om stor snøskredfare -faregrad 4 - for hele Nordland fredag 22. februar. SCh

Se vedlagte pressemelding

Fylkesmannen sender ut varsel om følgende til bla Vågan kommune:

Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for svært kraftige vindkast i Nordland lørdag 16. februar. SCh.

Nok en gang mottar vi tirsdag 12 februar varsel fra Fylkesmannen; SCh.

Varsel om STOR snøskredfare for Nordland

Nordland Fylkeskommune kunngjør ledige midler til gjennomføring av tiltak som vil fremme gode holdninger i trafikken.

Søknad kan sendes til Statens vegvesen. SCh.