I forbindelse med rengjøring av gatene etter en lang vinter er det vanskelig å få rengjort alle gatene når det står parkert kjøretøyer i disse gatene, derfor anmodes det om ikke å parkere natt til mandag.

Askim, Kristiansand og Svolvær konkurrerer om å bli Norges mest attraktive by i 2018

Du inviteres til å komme med innspill til oppdatering av Vågan kommune sin Trafikksikkerhetsplan.

Er du utviklingsorientert og god med både mennesker og teknologi? Tydelig, inspirerende og motiverende? Da er det kanskje DEG Vågan kommune søker til jobben som kommunalsjef for helse og omsorg.

Lørdag morgen ble vannlekkasje registrert for boligområdet Knutvika i Svolvær, og det er allerede sendt ut befolkningsvarsel (UMS) til beboerne i området.

Vågan kommune melder om driftsforstyrrelser og bortfall av vann i området rundt Myrveien i Kabelvåg på grunn av vannlekkasje. Tining av vei er igangsatt. Myrveien er derfor midlertidig stengt.

02.03.2018 kl.12.20 Årsaken til driftsforstyrrelsene er lokalisert og utbedret. Vannforsyningen i området rundt Nybyen er nå tilbake til normalen.