Offentlig ettersyn og høring av kommunedelplan Kabelvåg

Klikk for stort bilde
Formannskapet 1. gangs behandlet 31.05.2021 ny kommunedelplan for Kabelvåg i sak 20/468. Det ble enstemmig vedtatt å sende planforslaget på høring og til offentlig ettersyn. Alle innspill til planen må innen fredag 20. august være sendt skriftlig til Vågan kommune.

Kommunedelplan Kabelvåg

PlanID

ArkivsakID

Saksbehandler

Vågard Erdahl Nyaas

Høringsstatus

Aktiv

Høringsfrist

20.08.2021

Har du innspill?

Send innspill

Se andres innspill

Se alle innspill

Beskrivelse

Formålet med kommunedelplanen er å sikre en positiv vekst og utvikling i Kabelvåg, hvor egenarten, historien og kulturen skal forsterke Kabelvåg som et sted for å leve gode liv. Alle dokumenter tilknyttet planforslaget er listet opp under.

Det arrangeres folkemøte på Arbeidern, tirsdag 15. juni, kl. 19:00 for å informere om planforslaget. Se arrangement

Dokumenter

Kunnskapsgrunnlaget til kommunedelplanen kan leses i fanene under utredninger via denne lenken.

Vågard Erdahl Nyaas
E-post: vagard.erdahl.nyaas@vagan.kommune.no