Ordførers uke - 12.05.2023

En herlig ny arbeidsuke er gjennomført. Selv om det er mye alvor, får jeg være med på mange koselige ting også, og når jeg tenker tilbake på uka er det disse som kommer først.

Mandag hadde vi Formannskap og partssammensatt utvalg. På ettermiddagen hadde vi markering av Frigjøringsdagen og Veteran dagen. Først med kransenedlegging på bautaen og så med kaffe og kaker. Vi har en stund hatt dårlig oppmøte på denne viktige markeringen og det var derfor ekstra hyggelig at det kom mange.

Tirsdag kjørte vi ut til Inn på tunet gården Stall Fagerbakken sammen med representanter for Statsforvalteren. Vi var så heldige å få omvisning på gården av 1 og 2 klasse fra Laukvik skole, flinke unger som har lært mye på gården, både om dyran, men også i ordinære fag på en mye morsommere måte enn på skolebenken..

Onsdag ble brukt på kontorarbeid, med noen møter innimellom.

Torsdag startet med fremlegget fra revidert nasjonalbudsjett. Så hadde vi møte i AU i Lofotrådet. Etter lunsj var det møte med Statens vegvesen.

Fredag var det kontorarbeid frem til lunsj før vi dro til Gimsøy og nedleggelse av grunnstein på den nye skolen. Ett utrolig flott prosjekt som vi må være stolte av.