Ordførers uke - 11.11 2022

En ny uke er gått og jeg ser julepynten settes frem 😊 Denne uka har vært møteuke, det vil si alle hovedutvalgene har hatt møter. Mye tid har gått til å lese seg opp i sakene der.

Mandag var en ren lesedag, og forresten telefoner og mail korrespondanse 😊

Tirsdag fulgte jeg opp noen av vedtakene fra kommunestyret, blant annet med brev til finansdepartementet der vi etterlyser Korona kompensasjon. Vi hadde også eiermøte i Lofoten Industri AS, sammen med Vestvågøy og fylkeskommunen.

På kvelden hadde vi andre møte om inkluderingsløftet, - ting begynner å skje..

Onsdag var det tid for Leknes tur og først eiermøte i Las og etter lunsj møte i representantskapet i samme. Spannede informasjon om fritidsrenovasjon, RÅ biopark og innbygging av miljøstasjonene.

Torsdag hadde Arbeidsutvalget i Lofotrådet sitt ukentlige møte før vi dro til kulturskolen for siste veiledning fra kulturskolerådet. Dette arbeidet har vært krevende, men rektor og lærere gjør en kjempejobb og jeg har stor tro på det videre arbeidet. På kvelden hadde vi første møte i posisjonen om budsjettet. Bare sonderinger foreløpig.

Fredag startet med møte i Arbeidsmiljøutvalget. Mange spennende saker som for eksempel heltidskultur. Vi hadde også en gjennomgang av budsjettet.

Til slutt hadde jeg en veldig hyggelig vielse med et flott brudepar! Synes det er artig at folk reiser fra Oslo og hit for å gifte seg! Gratulerer til brudeparet!

I kveld reiser jeg til Bodø for nominasjonsmøte og høstmøte med gode partivenner!

God helg til alle! Og husk aksjon julegledes konsert på søndag.

Frank