Ordførers uke - 09.12.2022

En aktiv uke er tilbakelagt og i løpet av denne kom vinteren med skikkelig snøstorm, innstilte fly og busser, slik vi vet det kan være på denne tida av året. Heldigvis gikk det raskt over til fint vintervær som gjør at vi har det lyst og fint til tross for at sola er under horisonten i en måned nå.

Jukser litt igjen, for noen helger er også preget av oppdrag.. Lørdag var jeg i Henningsvær på markeringa av kulturmiljøfredninga, det var et flott seanse. Søndag ble det Bodø tur og møte med grupperingene før Fylkestinget, der hadde jeg innlegg både på vegne av kommunen og Lofotrådet om bibliotek, budsjett, nytt inntektssystem og samferdsel.

Mandag var det formannskap, det ble ett kort og effektivt møte så vi hadde felles lunsj etterpå og fikk snakka om løst og fast.

Tirsdag morgen hadde vi ordførerforum i Nordland der vi diskuterte saker til nasjonalt ordførerforum. Resten av dagen gikk til kommunikasjon.

Onsdag og Torsdag hadde vi Lofotrådsmøte i Moskenes. Mange gode og interessante diskusjoner og kanskje det mest positive var at Lofoten UngdomsTing hadde møte der samtidig og hadde noen gode fremlegg for oss «gamlingene». På kvelden hadde vi gruppemøte der kommunestyrekartet og budsjettet ble drøftet.

Fredag startet med å ta igjen en del saker. Hadde en hyggelig vigsel før vi hadde møter med eierskaps avdelinga om en del eiendomssalg.

God helg til alle! Og nyt vinterværet og ikke stress for mye i førjulstida!!

Frank