Hilsen

Hei dere alle.

Dere er superflinke og jeg vet at det er tøffe tider. Sammen skal vi komme gjennom dette. jeg håper alle som trenger det får hjelp av det offentlige eller naboen eller internett!

Vågan kommune jobber på spreng for gode løsninger, og samtidig sikre at vi klarer å opprettholde helsetjenester fremover. det innebærer en del tøffe prioriteringer. Jeg kan forsikre om at alle som jobber i helsevesenet (men også de som vasker, brøyter, lager mat, planlegger, utfører hjemmeundervisning, passer barn og alle andre) trosser fare for smitte og står på for at samfunnet fortsatt skal gå rundt. Bruk fornuft, hold avstand- men gå tur. Pass på dere selv først og fremst.

Vågan kommune har laget et godt system for testing av personer som skal innlegges, og de prioriteres for de få testene vi har igjen. Vi ber om at helsepersonell med symptomer skal melde dette til koronatelefonen, for evt fremtidig test,men vi kan ikke teste alle de nå. Sykehuset jobber hardt for at vi skal få tilgang til mer utstyr for testing

med vennlig hilsen

kommuneoverlegen