Jack Inge Smaaskjær

Nestleder "Vei, parkering og park"

Nøkkelinformasjon

Ofte stilte spørsmål

Hvordan avtale møte med saksbehandler

Når du har funnet den saksbehandleren du ønsker å snakke med, trykker du på "Reserver" for å se deres kalender og når de har ledig tid. Velg det ledige tidspunktet som passer deg best.

Fyll ut registreringsskjemaet så detaljert som du kan slik at saksbehandler kan være best mulig forberedt til møtet. Saksbehandler sender deg endelig bekreftelse på e-post.

Husk at møtet ikke er avtalt før du får bekreftelse fra saksbehandler.

Telefon, videomøte eller personlig oppmøte.

I skjemaet velger du om møtet skal være på telefon, video (Teams) eller ved personlig oppmøte. Velger du telefon/video vil saksbehandler ringe deg på avtalt tidspunkt.

Hvor langt møte kan jeg få?

Du kan booke et møte på 30 minutter.

Hvor lenge før må jeg avtale tid?

Du kan reservere et møte med saksbehandler 1 - 14 dager frem i tid.

Husk at møtet ikke er avtalt før du har fått bekreftelse fra saksbehandler. Av ulike årsaker kan det ta litt tid før du får bekreftet møtet.

Hvordan kan jeg avlyse et avtalt møte?

Dersom du må avlyse et møte kan du åpne møtinnkallingen i din digitale kalender og velge avlys/slett møte eller ved å kontakte saksbehandler per telefon eller mail.

Kontaktinformasjon til saksbehandler finner du på denne bookingsiden.

Kan jeg sende vedlegg til saksbehandler i forkant av møtet?

Ja.  Vedlegg som er relevante for saksbehandler sendes på e-post i forkant av møtet. E-post til saksbehandler finner du under kontaktinfo på denne nettsiden og i registreringsskjemaet som du fyller ut når du har valgt "Reserver".