Statsborgerseremoni

Tirsdag 17. oktober arrangerer Statsforvalteren i samarbeid med Vågan kommune, Statsborgerseremoni. Seremonien skjer i Lofoten kulturhus kl. 17.00

Det er sendt ut invitasjon i posten til de som ble statsborgere mellom mars 2022 og mars 2023. I tillegg er det sendt invitasjon til de som ikke kunne delta i fjor og som svarte at de ville bli invitert på nytt.

Det kan være at noen har flyttet og at vi har sendt invitasjonene til feil adresse.  Det kan også være noen som har bodd i andre fylker og nylig flyttet hit til Nordland og derfor ikke fått invitasjon. 

Dersom du mener at du burde ha fått invitasjon, kontakt Elisabeth Forsberg på telefon 75 54 78 79.

Seremonien er en høytidelig markering av dem som har blitt norsk statsborger og de som inviteres kan ta med seg inntil to gjester hver.

I seremonien blir det holdt taler, det blir kulturelle innslag og alle de nye statsborgerne blir invitert opp på scenen for å få en gavebok.

Alle over 18 år leser troskapsløftet høyt sammen, mens teksten vises på storskjerm og i programmene. Vi avslutter seremonien med å synge to vers av nasjonalsangen sammen.

Etter seremonien serverer vi kaffe/te/brus og kaker.

Påmelding:

Påmelding på Statsforvalterens hjemmeside og påmeldingsskjema.
Klikk her for mer informasjon og påmelding

 Vi håper at så mange som mulig av de inviterte ønsker å delta på denne markeringen sammen med oss.