Innspillsmøte reiseliv/næringsliv før høysesongen, torsdag 30/04 kl. 10:00

Er du og din virksomhet klar til å ta imot turister fra hele landet i sommer?

Hvilke tanker gjør du deg om sommersesongen? Økonomi? Smittefare? Tiltak? Vaktplaner, osv?

Lofotrådet og Destination Lofoten inviterer til åpent, direkte-streamet innspills- og dialogmøte med næringsaktører i hele Lofoten, torsdag kl 10:00 - 11:00.

LINK TIL ARRANGEMENTET:

Hvilke svar og avklaringer trengs for å sikre forsvarlig drift i sommer? Etter innspillsmøtet, som livestreames på Facebook fra Lofoten kulturhus sitt Strømmestudio, vil Lofotrådet bearbeide innspillene for å få svar og avklaringer fra sentrale myndigheter.

I møtet stiller leder av Lofotrådet, Vestvågøy-ordfører Remi Solberg, kommuneoverlege Jan Håkon Juul fra Vågan kommune, daglig leder Elisabeth Dreyer i Destination Lofoten og Solveig Anette Erdahl fra bransjegruppe reiseliv i Vest-Lofoten Næringsforening.

Møtet ledes av Jan Eivind Fredly fra Aidem Media. Det blir mulig stille spørsmål og komme med innspill direkte i sendingen: I kommentarfeltet, ved bruk av #lofotsommer20 via slido.com eller ved å ringe inn. Ring 911 23 520 eller 990 41 164 for å bidra i sendingen over telefon. Sissel og Hege Destination Lofoten tar imot de innkommende telefonene. Du kan gjerne ringe på forhånd og melde deg, så blir du ringt opp under sendingen.

Du kan også kontakte møteleder Jan Eivind Fredly via PM eller mobil 909 12 690.

Hensikten med møtet er å få direkte tilbakemeldinger fra reise- og næringslivet for å sikre ei trygg og forsvarlig avvikling av sommersesongen 2020.

Vi håper du vil bidra ved å dele dine tanker, innspill og – ikke minst – dine spørsmål!

Hanne Ulrichsen

Sekretariatsleder