Informasjonsmøte nedgravde oljetanker

Har du en nedgravd oljetank eller er du i tvil?
Da er du hjertelig velkommen til informasjonsmøte hvor praktiske informasjon og veiledning er i fokus.

I 2020 blir det forbudt å fyre med fossil olje. Forbudet stiller ingen krav til hva som skal gjøres med oljefyranleggene og tilknyttede oljetanker.

Vi antar at det finnes mange gamle nedgravde oljetanker i vår region som representerer en økende fare for forurensing. En lekkasje kan gi store skader på bolig og nærmiljø og dette kan bli kostbart for deg som tankeier!

Lofoten vannområde og tilknyttede kommuner har i denne sammenheng startet et interkommunalt prosjektarbeid. I samarbeid med sertifiserte entreprenører inviterer vi til informasjonsmøte.

Målgruppe: Innbyggere og lokale entreprenører fra Vågan, Vestvågøy, Moskenes og Flakstad kommune.

Dato: tirsdag 25. september 2018 kl. 18:00 - 19:30
Sted: Vågan rådhus, Kommunestyresalen

Program:

17.45 - 18.00 Oppmøte og registrering/kaffe

18:00 - 18:15 Velkommen og info om brenseloljetankprosjektet

18:15 - 18:30 Innlegg Østbø (sertifisering, tømming, rengjøring, fjerning)

18:30 - 18:45 Innlegg Perpetuum (sertifisering, tømming, rengjøring, fjerning)

18:45 - 19:30 Spørsmål/diskusjon