Folkehelseuka 2018

mandag 9. april 2018 - mandag 16. april 2018, Hele dagen

Informasjon

Folkehelseuka 9. – 15. april! Tema for året er «De gode møteplassene».

 

Klikk for stort bilde

Mandag 9. april:

Familieenheten har stand i 1.etg på Sentrumsgården fra kl. 12 til 14. Det blir servering av fruktsmoothies og veiledning/ informasjon om tilbudet til Familieenheten.

Tirsdag 10. april:

Engelsk-klubb på biblioteket: tirsdager kl. 18.00 er det møte i engelsk-klubben der deltakerne møtes for å praktisere språket. Gruppen viser bildeshow, prater og debatterer rundt ulike tema. Temaet for tiden er land der engelsk er offisielt språk. Kontaktpersoner: Selena Pokitko (tlf: 456 95 259) og Else Bakkehaug (tlf: 951 30 225) fra VIO skole.

Onsdag 11. april:

Svolvær Sanitetsforening: Kløvertur fra Båthavna i Marinepollen kl. 11.00. En spasertur som passer for alle, vanligvis 1-2 timer etter hvilken rute som blir valgt (gjerne til moloen, alpinbakken eller rundt Osan). Dette er et fast opplegg sanitetsforeningen har hver onsdag året igjennom, i sommerhalvåret tar de også med beboere fra Svolvær Omsorgssenter på turen. Kontaktperson: Astrid Bjørgaas.

Besøksbaby Vågan: Besøk på Svolvær Omsorgssenter denne onsdagen. Den nystartede gruppen Besøksbaby Vågan reiser rundt på besøk med sine små på omsorgssentrene i Svolvær og Kabelvåg. Små og store hygger seg sammen med sang og lek til stor stas for begge parter. Kontaktperson: Ingrid Lie Malmquist.

Torsdag 12. april:

Aust-Lofoten VGS drar i gang med litt musikk, rapell, slakk line og sjonglering i lunsjpausen.

Torsdag 12. – lørdag 14. april:

Lofoten BNKD slalom: Snowboardforbundet arrangerer tre dagers treff med mulighet for surf, topptur, og selvsagt snøbrettkonkurranse i Kongstind alpinanlegg på lørdagen. Sjekk ut: http://www.snowboardforbundet.no/kalender/lofoten-bnkd-slalom/ for program, påmelding og mer informasjon.

Fredag 13. april:

Svolvær omsorgssenter: Livsgledebarnehagen Solheim kommer på besøk på sykehjemmet kl. 11. SVOMS og barnehagen har et fast samarbeid, der barna besøker de eldre 2 – 3 ganger i året. Under besøkene underholder barna med sang og alle hygger seg i lag med gode samtaler og aktiviteter.

Lørdag 14. – søndag 15. april:

Stall Fagerbakken: Hest for folk flest! Åpen dag lørdag og søndag fra kl. 11 – 15. Aktiviteter med blant annet stell av hest, ridning på hest, kos med kaniner, m.m.
Godkjent hestesenter og hestebedrift - www.stall-fagerbakken.no

Barnas Turlag Vågan: Tur til gapahuken i Kabelvågmarka på langrennsski eller til fots, alt etter føre. Overnatting i gapahuken fra lørdag til søndag for de som vil, ellers oppmøte kl. 10 søndag ved ungdomsskolen i Kabelvåg for de som vil være med på dagstur. Felles bålkos og lek ved gapahuken. Se Fb-siden til Barnas Turlag Vågan for mer informasjon og påmelding!

Turledere: Jan-Håkon Juul, Elin Holst og Silje G. Henriksen.

Sted

Vågan kommune
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk